fbpx
erdogan_infoglobi

Erdogan letër Vuçiq-it

Paqja dhe stabiliteti i Ballkanit janë të një rëndësie të madhe për Turqinë, ka thënë sot presidenti i Turqisë, Rexhep Tayyip Erdogan.

Erdogan ka dërguar një letër te presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, të cilin edhe e ka falënderuar për mikpritjen që i bëri në vizitën e tij në Serbi.

“Z.President, i dashur mik, Erdogan të falënderon për mikpritjen gjatë vizitës në Beograd dhe Novi Pazar”, shkruan në letër duke shtuar se Erdogan ndjek nga afër hapat e ndërmarrë nga Vuçiq që kanë lidhje me vendet e rajonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.