Nga arkivi

Epilogu i takimit Kurti -Mustafa : Takimet do të vazhdojnë në baza ditore

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti dhe ai i LDK-së Isa Mustafa ka përfunduar me zotimin e palëve që takimet të vazhdohen në baza ditore.

Pas takimit përfaqësuesit e këtyre dy partive deklaruan se marrëveshja për bashkëqeverisje do të arrihet para 26 dhjetorit , datë kjo kur me kërkesë të presidentit të Kosovës do të mbahet me 26 dhjetor.

Përfaqësuesi i vetëvendosjes pas takimit Kurti – Mustafa ka shfrytëzuar rastin të shpalojë qëndrimin e partisë lidhur me ndryshimin e datës së konstituimit , vendim ky që e kishte marr dje Hashim Thaçi.

” Presidenti ësht% mirë të tregojë se me kërkesë të cilave parti e ndryshoi datën”, tha përfaqësusi i VV-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.