fbpx

Enterier kreativ për hapësira të ngushta

Ide kreative vijnë nga dizajnerë të hapësirave të vogla të banimit.

Nëse ju përshtatet në ambientet e ngushta të banimit, padyshim këto do të ishin disa nga zgjidhjet që do tu kursenin hapësirën dhe do të ju ndihmojnë që të jeni më të organizuar. /infoglobi/v.b.

enterier per hapsira te ngushta 1 enterier per hapsira te ngushta 2 enterier per hapsira te ngushta 3 enterier per hapsira te ngushta 4