fbpx
ptk vala telekomi

Emrat e propozuar të 12 anëtarëve të bordit në Telekomin e Kosovës

Nga 24 kandidatë të cilët i janë nënshtruar intervistës për anëtar të bordit të Telekomit të Kosovës, janë përzgjedhur 12 prej tyre.

Sipas renditjes së pikëve, kjo është lista e nënshkruar nga Komisioni.

Emrat e 12 kandidatëve më të mirë do t’i dërgohen Qeverisë së Kosovës.

Fidel Krasniqi
Besa Shatri Berisha
Enis Berisha
Sead Ujkani
Muhamet Spahiu
Arsim Gosalci
Kujtim Xhelili
Osman Ejupi
Suzana Andjelkovic
Armend Osaj
Qemajl Ahmeti
Genc Rraci

Kompania angleze e ka përkrahur dhe ka aprovuar listën prej 12 kandidatëve më të kualifikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.