Floil, Fluidi, infoglobi

Ekspertët italianë e kanë bërë zgjedhjen e tyre!

Edukimi i konsumatorit rreth përbërjes së produkteve është synim i përhershëm i kompanisë Fluidi.

Edhe pse është një detyrë me shumë përgjegjësi, në të njejtën kohë ka rëndësi që konsumatorët e produkteve të Fluidit ta dinë saktësisht se me çfarë e ushqejnë organizmin e tyre.

Tregu sot është i stërmbushur me artikuj që përmbajnë substanca artificiale e që shumë shpesh janë shkaktarë të sëmundjeve kronike.

Për t’i qëndruar sa më larg këtij fenomeni dashakeq, ekip i  ekspertëve italianë të ushqimit ka testuar cilësinë e vajit FLOIL duke e certifikuar si më të mirin në rajon.

Vaji FLOIL është vaj i rafinuar, pa kolesterol dhe nuk ka aromë gjatë përgatitjes.

FLOIL, vaji i certifikuar për kualitetin më të lartë në rajon.
Artikull i sponzorizuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.