Ballina / Fashion/Beauty / Ekskluzivet e modeleve të Dolce Gabbana

Ekskluzivet e modeleve të Dolce Gabbana

Nga ekspertë të  shumtë  vlerësohet se kjo është videoja më  e mirë  me momentet më  ekskluzive të  modeleve të  modës  të  shtëpisë  ‘Dolce Gabbana’.

Mund ti shihni stilet dhe ‘produktet’ e famshme që nga viti 1982 e deri më sot.

Provo po ashtu

floket ne plazh

3 ide për të kapur flokët në plazh

Bisht, por jo vetëm, në plazh flokët mund të rregullohen me xhel ose gërsheta. Ekspertët …