fbpx

EKOLOGJI

Studim : Mund të prodhohen armë biologjike kundër etnive mbi baza gjenetike

gjenetika

Mund të ndërtohen armë biologjike të cilat synojnë individët ose një grup specifik etnik bazuar në ADN-në e tyre, ka paralajmëruar një raport i Universitetit të Kembrixhit. Studiuesit e Qendrës së Kembrixhit për Studimin e Riskut Ekzistencial (CSER) thanë që qeveria nuk po përgatitet për ‘rreziqet katastrofike të drejtuara kah …

Lexo më shumë

Ajri është shumë i ndotur sot

Cilësia e Ajrit në Prishtinë aktualisht është e pashëndetshme sipas matësve të vendosura nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë Sipas kategorisë tani jemi në nivelin e pashëndetshme  e cila  është prej 151 deri 200. Çdokush mund të fillojë të përjetojë efekte negative shëndetësore, dhe anëtarët e …

Lexo më shumë