fbpx

EKOLOGJI

Në pritje të 300 eurove

euro deklarimi

Punëtorët të cilët kanë humbur punën gjatë pandemisë mund të mos marrin nga 300 euro për tre muaj, ashtu siç parashihet në Ligjin për rimëkëmbje ekonomike, nëse nuk miratohet Projektbuxheti për vitin 2021. Po ashtu, nuk do mund të ekzekutohet as granti në shumë prej 200 milionë eurosh, për ndihmë …

Lexo më shumë

Edhe leopardi preket me virusin COVID-19

Një leopard dëbore rezultoi pozitiv për koronavirus në një kopsht zoologjik në Kentucky. Po ashtu dhe dy leopardë të tjerë gjithashtu treguan simptoma të lehta, tha kopshti zoologjik, megjithëse rezultatet e testit të tyre janë ende në pritje. Mendohet se leopardi mund të jetë infektuar nga një anëtar asimptomatik i …

Lexo më shumë