Edi Rama: Kosova po ruan derën e OKB-së

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, po qëndron për vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku po merr pjesë në mbledhjen e 74-të të Kombeve të Bashkuara në New York.

Ai atje është takuar me një polic nga Kosova dhe bashkë përmes një videoje në Facebook kanë dhënë një mesazh.

“Kosova po ruan derën e Kombeve të Bashkuara”, ka thënë Rama.

????????

Posted by Edi Rama on Tuesday, September 24, 2019

Ndërsa polici kosovar thotë se “patjetër” e bën këtë.

Në këtë mbledhje të Kombeve të Bashkuara është duke marrë pjesë edhe presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!