fbpx

Edhe vajzat e vogla kanë këshilla për djemtë

 

Kjo është prova që tregon se mosha nuk ka të bëjë me dhënien e këshillave. Pasi i kanë dhënë këshilla për të bërë mesazhe meshkujve, Nina, Judith, dhe Lulu do të bëjnë të njëjtën gjë me femrat, në një video te realizuar nga Cosmopolitan.

Sipas këtyre tre vogëlusheve 5-6 vjeçare, nëse dëshironi ti çoni një selfie një djali, dërgoni një fytyrë zbavitëse. Dhe nëse ai nuk ju kthej përgjigje, Judith sugjeron: “Duhet të flasësh me mua. Duket sikur po më ndjek si hije”.

Nina e vogël jep disa nga këshillat nëse është e pranueshme që një vajzë ti kërkojë një djalë të dalin bashkë “Sigurisht që po!”, thotë Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.