fbpx

Edhe shenjëtaria thyen kufinjtë e Kosovës, pranohet në FNSh

Lajm i mirë nga Federata Ndërkombëtare e Shenjëtarisë (FNSh).

FNSh ka pranuar përkohësisht në radhët e saj Kosovën, përkatësisht u ka mundësuar shenjëtarëve kosovarë që të marrin pjesë në garat ndërkombëtare.

Njohja e plotë/ anëtarsimi final pritet të ndodhë në shtator kur do të mbahet mbledhja e Komitetit Ekzekutiv të kësaj federate.

Sporti kosovar do të përmbyll procesin e daljes nga izlimi kur në institucionet ndërkombëtare pranohen edhe Federata futbollit dhe volejbollit, federata këto që ende nuk janë anëtarsuar në institucionet botërore të sportit.