Edhe BE me të dërguar special për Ballkanin Perëndimor

Bashkimi Evropian ka një kandidat kryesor për rolin e të dërguarit special për Ballkanin Perëndimor.

Bashkimi Evropian vazhdon të jetë në kërkim të një figure të shquar për rolin e të dërguarit special për Ballkanin Perëndimor.

Kandidati më serioz është shefi i diplomacisë sllovake, Miroslav Lajçak, raportojnë mediat serbe.

BE-ja dëshiron që në këtë formë ta zbusë ndikimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në rajon, shkruan portali lajmi.

LEXO EDHE: DASH: Palmer dhe Grenell do të punojnë për marrëveshjen Kosovë -Serbi

Bashkimi Evropian ka një kandidat kryesor për rolin e të dërguarit special për Ballkanin Perëndimor.

Bashkimi Evropian vazhdon të jetë në kërkim të një figure të shquar për rolin e të dërguarit special për Ballkanin Perëndimor.

Kandidati më serioz është shefi i diplomacisë sllovake, Miroslav Lajçak, raportojnë mediat serbe.

BE-ja dëshiron që në këtë formë ta zbusë ndikimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në rajon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.