E zënë aligatorin 453 kilogram

Një grup i gjuetareve te Alabamës kanë zënë një aligatorë i cili peshon hiq më pak se 453 kg.

Ky aligator u nxor nga uji në jug të Alabamës, të shtunën në mëngjesë gjatë sezonit të gjuajtjes së aligatorëve.

Është aligatori më i madh që është zënë ndonjëherë nga një gjahtarë i Alabamës.

Aligatori u kap nga Mandy dhe John Stokes, Kevin Jenkins dhe fëmijët e tij Savannah 16-vjeçar dhe Parker 14-vjeçar. /infoglobi/sh.k/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!