fbpx
fantazma

E vështirë për ta besuar. Shikoni çka regjistroi kamera në emisionin shqiptar

Një ngjarje e çuditshme është regjistruar sot në programin “Klubi i mëngjesit” në televizionin Club Tv.

Ndërkohë që gazetarët ishin duke diskutuar në studio papritur njëra nga gazetat që ishte mbi tavolinë, “fluturon” sikur e mori dikush me furi, ndërkohë që askush nuk e preku.

Kjo situatë ka trembur dhe shokuar gazetarët e pranishëm në studio të cilët shprehen tejet të habitur, duke thënë se mos ishte ndonjë fantazmë që e bëri këtë, shkruan 360grade.al.

Nëse nuk e besoni shikoni videon, shihni në sekondën e 35 dhe gjykojeni vetë!

E habitshme apo jo? Çka mendoni se ndodhi ??? Na shkruani në Facebook #shprehuni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.