E vërtetë apo iluzion optik? Shikoni fotot dhe gjykoni

Na ndodh shpeshherë kur shohim një foto t’i rikthehemi disa herë pasi ka diçka në të që sipas një syri normal nuk shkon.

Nuk ndodh shpesh të shohësh një zog që ka tërësisht ngjyrën e barit aq sa mund ta ngatërrosh me një copë tokë, që babë e bir të ulen në një mënyrë sa ti të mos i dallosh dot gjymtyrët, si hija e një burri ka formën e qenit, apo se si një anije duket sikur i është shtuar trafikut të një qyteti të madh.

Ndiqni në vijim disa foto reale të cilat do ju bëjnë t’i riktheni disa herë për t’i kuptuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.