E thonë ata që e kanë arritur: Vetëm 3 hapa ju ndajnë nga suksesi

Thelemuesit e kompanive më të suksesshme në botë zbulojnë marifete të vogla të cilat u kanë ndihmuar që sot të jenë aty ku janë.

Ja disa prej tyre!

Leximi – nëse doni të keni sukses, mësojeni këtë nga ata të cilëve kjo u ka shkuar përdore! Disa nga njerëzit me të pasur të botës edhe sot ndajnëe kohë për të mëesuar, për të lxuar literaturë profesionale e libra, si Bill Gates e Warren Buffett, ndërsa këtë e ka ditur edhe themeluesi i kompanisë “Apple” Steve Jobs, i cili ka praktikuar shëti të gjata e në to, në vend të darkës afariste, i ka ftuar edhe kolegët e partnerët.

Të ecurit na ndihmon që problemin ta shohim nga këndi tjetër dhe të gjejmë zgjidhje. Kur lëvizim, e furnizojmë organizmin me oksigjen, e nëse këtë e bëjmë në një ditë me diell, sigurojmë edhe vitaminën D shumë të nevojshme.

Meditimi – meditimi është bërë shumë popullor mes njerëzve të suksesshëm dhe e praktikojnë edhe themeluesi i Twitterit Jack Dorsey dhe i Linkedin-it Jeff Werner. Edhe më interesant është fakti se meditojnë madje edhe në punë.

Thonë se meditimi u ndihmon që të krijojnë distancën ndaj problemit dhe ta shohin pamjen e gjerë, e cila u ndihmon që së më shpejt ta zgjidhin. Të mirat shihen vetëm një orë pas praktikimit të meditimit gjatë javës, që do të thotë se në ditë ju nevojiten vetëm dhjetë minuta.

Çkyquni në punë për dhjetë minuta dhe nga dota në ditë shihni se si situata zhvillohet kah e mira!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!