E pabesueshme: Balena ia kthen telefonin mobil nga oqeani (VIDEO)

Interneti ështëvende përplot video në të cilat balenat e abrdha “kendojnë” apo i përgjigjen ftesës njerëzore për të kënduar, fishkëlluar e për të bërë muzikë.

Kjo video është ndryshe nga të tjerat.

Isa Opdahl ka qenë me mikeshat e saj në anije, kur nga xhepi i ka rënë telefono mobil.

Ka menduar se është zhdukur përgjithmonë, pastaj ka ndodhur diçka fare e papritur.

Balena e mardhë ia ka kthyer telefonin mobil dhe e ka mahnitur tërë botën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.