E ka ngacmuar bizonin – ja si ka kaluar (VIDEO)

Në ShBA është arrestuar një burrë, i cili e ka sfiduar një bizon në Parkun kombëtar Yellowstone.

Banori i Oregonit Raimond Renke ka parë kafshën në rrugën drejt parkut nacional dhe menjëherë e ka marrë rolin e toreadorit. Në këtë lojë, as ai e as kafsha nuk kanë pësuar gjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.