Toyota , makina fluturuese

E huqi Toyota, makina fluturuese nuk u nis (VIDEO)

Prodhuesi japonez Toyota është duke punuar për një kohë të gjatë në një makinë fluturuese, që në të ardhmen e afërt do t’i transportojë udhëtarët nëpër ajër.

Madje, është besuar se kjo mund të ketë sukses, për çka janë ftuar gazetarët që të shohin nisjen e saj të parë.

Por, duket se diçka nuk ka shkuar si duhet dhe fluturakja ka dështuar që në fillim.

Nuk bëhen të ditura detajet se çfarë e ndaloi nisjen, por pritet që së shpejti të ketë një prove të re.

Me këtë makinë Toyota ka deklaruar se do ta ndezë flakadanin e Lojërave Olimpike 2020 që do të zhvillohen në Tokio të Japonisë.

Shikone:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.