dhuna seksuale, incesti, fushe kosove, mihal grameno, gjermani, kosove, familja, gjykata themelore, policia e kosoves

E dhunoi seksualisht vajzën e motrës

Mbesen e kishte marr me forcë teksa po kalonte afër shkollës “Mihajl Grameno” në Fushë Kosovë dhe e kishte dërguar në një motel ku e ka detyruar të kryente marrëdhënie seksuale

Gjykata Themelore në Prishtinë, ia ka vazhduar për dy muaj paraburgimin N. D, i cili dyshohet se ka dhunuar mbesën e tij (vajzën e motrës).

Vendimi është marr në seancën e mbajtur më 10 shtator, sipas portalit Sinjali.

Në korrik të këtij viti, ankuesja L.M  kishte raportuar në polici se daja i saj, e kishte marr me forcë teksa po kalonte afër shkollës “Mihajl Grameno” në Fushë Kosovë dhe e kishte dërguar në një motel ku e kishte detyruar të kryente marrëdhënie seksuale.

Gjatë aktit seksual, dhunuesi e kishte incizuar vajzën e motrës pa vullnetin e saj dhe e kishte shpërndarë xhirimin përmes rrjeteve sociale te disa persona.

Ngjarja kishte ndodhur më 27 qershor në një motel në lagjen “Veterniku” të Prishtinës.

I pandehuri N.D së bashku me familjen e tij gjendet me vendbanim të përhershëm në Gjermani.

Më 26 korrik ai ishte arrestuar në pikën kufitare në Jarinje teksa po hynte në Kosovë për t’i kaluar pushimet verore. Atij fillimisht i ishte caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji, nën dyshimet për veprat penale “Dhunim” dhe “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara”.

Sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës, vepra penale “Dhunim” dënohet me burgim prej dy (2) deri në dhjetë (10) vjet. Ndërsa vepra penale “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara”,  dënohet me gjobë ose me burgim prej një (1) deri në tre (3) vjet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.