fbpx

E bukur për 90 sekonda!

Shpenzimet në makijazh, dieta dhe ushtrime, parfume, kujdes të lëkurës, produkte për flokë, kirurgji estetike i kushtojnë botës 160 miliardë dollarë çdo vit.

Jug Koreanët i nënshtrohen më shumë kirurgjisë estetike se çdo popull tjetër në botë. Një në 77 njerëz hyn në brisqe gjatë vitit 2011.

Mirëpo, për tu dukur bukur nuk do të thotë doemos intervenime kirurgjike. Duke i ndjekur hapat  e thjeshtë që janë paraqitur në videon e  mëposhtme. Të gjitha vetëm për 90 sekonda./infoglobi/