Ballina / Fashion/Beauty / E bardha dhe çantat rrumbullake, In më shumë se kurr

E bardha dhe çantat rrumbullake, In më shumë se kurr

Simbol i pastërtisë dhe pafajësisë, por edhe imazh i elegancës së matur. Ngjyra e bardhë është kryefjala e kësaj stine të bukur.

Ideale edhe për faktin se reflekton rrezet e diellit, ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit, na thekson më shumë nxirjen e plazhit.

Stilistët e propozojnë në mijëra mënyra, që nga përsosmëria tërësisht e bardhë, tek kombinimet e ndryshme. Shihni fotogalerinë!

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.