Dy premiera botërore sonte në Kinemanë ABC

Kinemaja ABC në kryeqytet, sonte sjellë dy premiera botërore me termine të ndryshme.

Premiera e parë vjen me fillim nga ora 19:00, “ROGUE ONE; A Star Wars Story”, me regji të George Lucas, ky film është me zhanret aksion, aventurë dhe fantastiko-shkencor sjellë në rolet kryesore Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen.

Ndërsa në terminin e orës 22:00, vjen premiera tjetër e filmit “The Magnificent”, në të cilin luajnë aktoret e famshëm Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke. “The Magnificent”, vjen me regji të regjisorit Antoine Fuqua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!