Ballina / Kulturë / Duhej të mbahej sot te ambasada suedeze
nobel, perter hanke, suedia, kosova, ballkani

Duhej të mbahej sot te ambasada suedeze

Pse shtyhet protesta për kundërshtimin e Nobelit për Handke

Ben Apolloni, njëri nga organizatorët e protestës “No Nobel for Handke”, ka njoftuar se kjo protestë është shtyrë për shkaqe sigurie. Ai përmes një statusi në Facebook, ka sqaruar në detaje vendimin e tyre, shkruan KultPlus.com

https://www.facebook.com/ben.apolloni/posts/10218335419509677

Statusi i Ben Apollonit në Facebook:

“Te dashur miq,

Ju njoftoj se protestën me moton “No Nobel for Handke”, të paralajmëruar për nesër, jemi të detyruar ta shtyejmë për shkaqe sigurie.

Për shkak të jehonës së protestës në media dhe në rrjetet sociale dhe për shkak se ne nuk e kemi ditur që protesta duhet të paralajmërohet 72 orë më parë në polici, na eshte sugjeruar që ta shtyejmë.

Për ditën e mbajtes së protestës, me të njejtën moto dhe me të njejtin qëllim, e në të njejtin vend, do të ju njoftojmë”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!