fluidi,floil

Duaje tënden, përdor Floil

Konsumimi i prodhimeve vendore  nuk është vetëm vlerë ekonomike por edhe vlerë kombëtare pasi që duke i dhënë prioritet prodhimeve vendore, ekonomia dhe aktivitetet prodhuese të Kosovës përjetojnë zhvillim të shpejtë gjë që njëkohësisht ndikon edhe në rritjen e mirëqenies qytetare.

Dhe që qytetarët e Kosovës të kenë zgjedhje të shumëfishta në artikuj ushqimorë, Fluidi ka sjellë produktin më të ri, vajin për gatim FLOIL.

Vaji Floil është opsioni i parë dhe i vetëm kur bie fjala për përgatitjen e ushqimit sepse është 100% i prodhuar nga toka e Kosovës duke shtuar këtu edhe cilësinë e verifikuar ndërkombëtarisht.

Floil është vaj i përpunuar me dashuri nga fabrika e parë e vajit në Kosovë, duke i sjellë tregut të vendit tonë një produkt të pasur me vitaminat K dhe E dhe që nuk përmbanë aromë gjatë gatimit.

Artikull i sponsorizuar nga #fluidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.