Dua Lipa të dielën interviston Shpend Ahmetin

Këngëtarja me famë botërore, Dua Lipa, do të intervistojë kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmetin, të dielën e 3 majit.

Intervista do të bëhet përmes Facebookut, ku këngëtarja nga Prishtina do të intervistojë Ahmetin duke lexuar pyetjet e qytetarëve.

Në një postim në rrjete sociale, Lipa ka thënë se “ka qenë tejet mbresëlënëse me e pa bashkëpunimin e madh të komunës dhe qytetarëve, dhe masat të cilat secili prej jush i keni ndërmarrë për parandalimin e përhapjes së virusit”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!