Të gjitha tekstet që ‘të dërgojnë në ferr’ dhe fuqizimin e himneve të ndarjes që kanë ndihmuar të shtyjnë Dua Lipën në një nivel të ri të stilit pop, këngëtarja 22 vjeçare kosovare-britanike, pranon se kur vjen puna te ajo, është romantike e pashpresë, “Unë besoj shumë në dashuri. I fajësoj prindërit e mi për këtë, sepse ata kanë një marrëdhënie vërtet të mirë dhe mendoj se i kanë vendosur standardet e mia shumë lart”, raporton Elle.