fbpx

Drejtorit i AKI-së, Shpend Maxhuni,  ka dhënë dorëheqje

Drejtorit i AKI-së, Shpend Maxhuni,  ka dhënë dorëheqje nga funksioni i tij në krye të Inteligjencës kosovare.

Këtë e ka bërë të ditur kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj.

Postimi i plotë:

Kam pranuar dorëheqjen e Drejtorit të AKI-së, z. Shpend Maxhuni, nga funksioni i tij në krye të Intelegjencës kosovare.

Z. Maxhunin e falënderova për bashkëpunimin profesional të deritashëm në mbrojtjen e sigurisë së vendit dhe popullit tonë.

Për kontributin e tij në obligimet shtetërore dhe Institucionale e dekorova z. Maxhunin me Medaljen e Skenderbeut, me motivacionin për profesionalizëm dhe besnikëri në shërbim ndaj atdheut.

Gjatë këtij mandati, Qeveria e Kosovës është angazhuar pandalë në forcimin e rendit dhe ligjit në vend dhe institucionet e sigurisë. Në këtë angazhim, roli i z. Maxhunit ka qenë i rëndësisë së veçantë dhe sot, AKI është një ndër institucionet më profesionale dhe më kredibile në vend dhe më gjërë. RH

Mediat raportojnë dorëheqjen

Mediat vendore kanë raportuar gjerësisht aktin e dorëheqjes së drejtorit shumëvjeçarë të Policisë së Kosovës, nga posti i të parit të AKI-së.

Një pjesë e mediave ishte mjaftë kritike për punë e deritashme të Maxhunit.

Shpend Maxhuni emërohet drejtor i AKI-së

Haradinaj shkarkon ministrin Flamur Sefaj dhe shefin e AKI-së, Driton Gashi

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.