dragonmint

DragonMint B29 ASIC Miner për Decred (DCR)

Halong Mining sapo kanë njoftuar një minierë të ri ASIC të quajtur DragonMint B29 projektuar për algoritmin Blake256 që mbështet Decred (dhe monedha të tjera Blake256?). ASIC i ri duhet të jetë i aftë për të dhënë 2.1 THS Blake256 hashrate me vetëm 900 Watt konsumi i energjisë. Por gjëja që nuk është aq e mirë për këtë minator të ri megjithatë është çmimi prej 10,499$ dollarë, madje edhe me furnizimin me energji të përfshirë dhe të transportit falas është shumë e shtrenjtë. DragonMint B29 ASIC duhet të fillojnë shitjen/transportin në mars 22-30 sipas faqes zyrtare të internetit, nëse ju porositni tani, ndërsa ka stoqe.

Ka një link zyrtar me një pishinë Decred me një nga pajisjet ASIC që janë duke minuar me këtë pajisje, postuar nga Halong Mining, kështu që ju mund të kontrolloni disa statistika këtu.

Këtu është një video e shkurtër e DragonMint B29 Blake256 ASIC në veprim, në dispozicion nga Halong Minierat dhe në të e paraqesin atë si një minator për Decred (DCR).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.