fbpx
rektorati, up, studentet, doktorata

Dorëhiqet për ‘shkaqe morale’ rektori Gashi

Rektori Ibrahim Gashi ka dhënë dorëheqje para pak çastesh.

Një vendim të tillë Gashi e ka bërë me dije në takimin e Këshillit Drejtues, bëjnë të ditur burime brenda UP-së. Dorëheqja e Gashit është dorëzuar si akt moral, pas protestave dhe përplasjeve që kanë ndodhur ditën e fundit.

Arsyetimi i Gashit është parandalimit i përshkallëzimit të mëtutjeshëm të situatës brenda UP-së./infoGLOBI/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!