seanca e kuvendit

Dokument: Mocioni që nuk u fut në rendin e ditës

Ky mocion i opozitës është prezantuar në mbledhjen e fundit të Kryesisë së Kuvendit por që nuk ka hyrë si pikë e rendit të ditës për seancën e sotme, kur pritet të  votohet për Gjykatën Speciale, por kur opozita insistoi, kryeparlamentari e futi sot per votim dhe nga 115 deputetët e pranishëm në votim morën pjesë 102 depuetetë, 55 ishin kundër, për 44 dhe 5 abstenuan.

Dokumentin e mocionit ka të bëj me krimet e luftës të Serbisë në Kosovë dhe i njejti është nënshkruar nga tri subjektet opozitare, Vetëvendosja, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nisma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.