Ballina / LIFESTYLE / Fun / Do t’ua bëjë ditën të këndshme: Ky papagall vërtet është – gjeni (VIDEO)

Do t’ua bëjë ditën të këndshme: Ky papagall vërtet është – gjeni (VIDEO)

Dihet se papagajt janë shumë inteligjentë dhe mësojnë shpejt, por të rrallë janë ata të cilët nuk flasin sipas shablonit.

Eintseini, të cilin do ta shihni në këtë video, është një prej tyre.

Mund të thuhet madje se është edhe më i mençur se shumë njerëz.

Sigurisht nuk e kanë quajtur Einstein dhe ai në tërësi e arsyeton emrin e tij. Dëgjojeni e kënaquni!

Provo po ashtu

lojerat olimpike ne tokio dhe robotet

Tokio: Robotët “Kawaii” do t;i argëtojnë musafirët gjatë Lojërave Olimpike

“Kawaii” (të këndshëm) për të pritur vizitorët dhe atletët e Lojërave Olimpike të Tokios ose …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.