wutang

Djali i ODB të Wu-Tang Clan nis monedhën e vet për të mbështetur muzikën

Hip Hop artisti Young Dirty Bastard, djali i reperit të fundit dhe producentit Ol ‘Dirty Bastard i klanit Wu-Tang, po lançon kriptovaluten e tij në një ofertë fillestare të monedhës (ICO), njoftoi në një intervistë me Yahoo Finance.

Bar-Sun Unique Jones, fillimisht nga Brooklyn dhe më mirë i njohur me emrin e tij të skenës Young Dirty Bastard, pohoi në intervistë se ai vendosi të lëshojë monedhën e tij të (ODB) për të financuar albumin e tij të ardhshëm dhe për të mbështetur projekte muzikore dhe ndërmarrje të tjera, libra dhe video lojëra. Dirty shtoi se ai ka në plan të përdorë monedha ODB si pagesë për koncerte, mallra dhe muzikë nga Ol ‘Dirty Bastard dhe vetë.

“Kriptot janë shumë të mëdha. Blockchain është një nga shpikjet më të mëdha të kohës sonë. Dhe unë nuk dua të dal nga partia, unë dua të hyj në parti “, tha Young Dirty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.