fbpx

Dita e Tokës: Ja çfarë publikoi NASA

NASA e përkujtoi Ditën e Tokës, përmes publikimit të disa imazheve më të bukura të planetit, të fotografuara nga hapësira. Fotot janë bërë nga satelitë, anije kërkimi dhe astronautë në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor, përgjatë vitit të shkuar.

Dita e Tokës u festua më 22 Prill, në të gjithë botën, me festivale, gara dhe aktivitete mjedisore.  BBC publikon disa fotografi nga albumi i agjencisë hapësinore:

_82488744_82483643_82488745_e8877ac0-885b-4227-bbe8-ac3b9b2c6b56_82488746_82485849_82488747_82483645_82488748_82485297_82488749_82485303_82488750_82485847_82488751_82485305_82488752_82485299