Ballina / Galeria / Disa zgjidhje që sjellin komoditet në dhomën e gjumit (Foto)

Disa zgjidhje që sjellin komoditet në dhomën e gjumit (Foto)

Dhoma e gjumit ndikon në disponimin dhe energjinë tonë të përditshme. Si e tillë duhet të jetë frymëzuese dhe për ta realizuar këtë ka shumë alternativa.

Disa objekte shumë të “zgjuara” munden që ta bëjnë hapësirën tuaj më të qetë dhe relaksuese.

Këto janë objektet që mund t’i japin një atmosferë tjetër shtëpisë suaj.

 

Një tavolinë multi-funksionale krah shtratit tuaj
3

 

Një krevat i ndërtuar edhe për vendin e qenit ose maces tuaj

1452916697-1452798753-dream-bedroom-dog-bed

 

Një tavolinë që karikon telefonin tuaj, në rastet kur harroni ta vini në karikim

6

 

Mbulesë dysheku shumë i zgjuar, që analizon mbi 15 faktorët për të fjetur mirë

7

 

Një përgatitëse kafeje dhe alarm për orën

8

 

Një llambë e sofistikuar, për t’i dhënë gjendjen e dëshiruar dhomës

9

 

Një organizues DVD-ish për filmat poshtë krevatit

10

 

Një gardërobë poshtë krevatit

11

 

Një perde që mbulon krevatin tuaj

12

 

Një tabaka e bukur për mëngjesin

 

13a

 

Një dyshek që përshtat për nevojat tuaja, duke vendosur në të dyja anët butësinë apo fortësinë

 

14

 

Drita për ndriçimin e krevatit

 

15

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.