fbpx

Disa truqe për fotografi më të mirë

Dëshironi që fotografitë tuaja të duken më mirë më kreative dhe më ndryshe, por me atë rast të mos paguani fotografin profesionist apo t’i përpunoni në programe të ndryshme: Qe se si!

Duke përdorur objektet e përditshme që mund të gjenden edhe në shtëpi, krijoni efekte të cilat fotografitë tuaja do t’i bëjë shumë më dinamike dhe më të mira.

Lozni me çorape dhe llastikë në mënyrë që të përftoni filtër tëri apo përdorni ngjyrën e tabletave nëse fotografoni produkte të ndryshme për katalogë.

Objektet shtëpiake mund t’i përdorni edhe për mbrojtje të pajisjeve tuaja, mirëpo për të mos ju zbuluar më shumë, shikoni këshillat në video e cila pason.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.