Ballina / Fashion/Beauty / Disa nga operacionet plastike që kanë dështuar

Disa nga operacionet plastike që kanë dështuar

a97835_x001_1-singer

a97835_x001_2

a97835_x001_4-paris-hilton

a97835_x001_5-unknonw

a97835_x001_6-

a97835_x001_7-witch

a97835_x001_10-doll2

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.