Digjet vetura e këngëtares së njohur

Kjo ngjarje ka ndodhur në rrugën “Isa Boletini”, mësojnë se ngjarja ka ndodhur rreth orës 23.00, ku sipas këtij burimi një person ka thyer xhamin e veturës dhe ka hedhur benzinë.

Ky burim gjithashtu tregon se janë fqinjët ata që e kanë parë teksa digjet vetura e këngëtares dhe pa hezituar e kanë lajmëruar Adelinën e cila po qëndronte në shtëpi me familje.

Policia është duke u marrë me rastin ku ende nuk dihet se kush ka bërë këtë gjest ndaj veturës së këngëtares së njohur Adelina Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.