Dhjetë videot më të klikuara(me video)

Më poshtë InfoGlobi ju sjell 10 videot më të klikuara në mbarim të marsit./InfoGLOBI/M.Zuka
1.Puthja e parë

Kjo video virtuale është shikuar 2.5 milion herë në YouTube në 24 orët e para. Ai u bë edhe më e denjë kur u zbulua që eshtë një marketing virtual që paraqet aktorët dhe modelet – njerëz me përvojë në artin e puthjeve me të huajt që e bënë atë të duket edhe me mirë.

2.Ruani Femijët: Sekondi më i shokuar i ditës

Kjo video e paharrueshme vjen nga Mbretëria e Bashkuar “Ruani Fëmijët” jep një sekond në ditë. Kjo video përshkruan një vajzë të re britanike jeta e së cilës transformohet në tubime familjare dhe në pushime për një luftë të pafajshme që të mbijetojë. Mesazhi i videos është: “Vetëm përshkak se ajo nuk është duke ndodhur këtu, nuk do të thotë se po ndodh.

3.CoorDoën: E dashura nëna e ardhshme

CoorDoën është një grup i avokatëve italian për fëmijët me Sindromën Doën. Ata kanë lëshuar këtë video në Ditën Botërore të Sindromës Doën, ku 15 fëmijë janë mësuar si të jenë nëna të fëmijës me Sindromën Doën.

4.Pepsi Max me Jeff Gordon: Testi i vozitjes 2

Kur një gazetar ishte në dyshim për vërtetësin origjinale të Pepsi-t,në testin e vozitjes, ai vendosi që vet ta provojë këtë me brendin e vetures NASCAR.

5.Samsung: Zyrtare Galaxy S5 në duart e juaja

Tifozët e samsung kanë pasur një  mënyrë të veqant për ta parë Galaxy S5 të ri. Video është shikuar 3.1 milion herë në YouTube.

6.Samsung: Hyrja zyrtare e Galaxy S5

…23 milion shikime janë grumbulluar që nga futja zyrtare e produktit.

7.Failte Irlandë: Dita e Shën Patrikut 2014 – # IrelandInspires

Irlanda ka më shume se dita e Shën Partikut. Ky është mesazhi “Irlanda frymëzon”,kjo videso është krijuar nga Departamenti i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së  Irlandës dhe Failte Irlandës, e cila tregon fshatrat e kombit,historinë dhe industrinë,duke u mbuluar nga artisiti irlandez i flokut të “Lartë Dashuri”.

8.Chanel: Coco Mademoiselle – Ajo nuk është këtu

Kjo video nga Chanel per Coco Mademoiselle me yjet si Keira Knightley si një grua e pakapshme në modë që kthehen kokat e burrave dhe i rrëzon ata.

9.Edeka: Supergeil

Kjo video muzikore është një shaka zingjir me supermarketet gjermane Edeka,shumë krijuese. Dhe do të ja japim atë.

10.Durex: #TurnOffToTurnOn

Prodhuesi i prezervativëve Durex feston Ditën e Tokës duke i’u kujtuar të dashuruarve se duhet të fikin tekonologjin dhe të dinë rëndësin e të tjerëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.