Ballina / LIFESTYLE / Fun / …dhe fakte tjera interesante?
Ndodhi në këtë ditë

…dhe fakte tjera interesante?

A i keni ditur këto fakte interesante…? Njerëzit që shkruajnë me dorë të djathtë, jetojnë mesatarisht 10 vjet më shumë se njerëzit që shkruajnë me dorë të majtë.

Njerëzit besojnë në çdo gjë që u pëshpëritet në vesh.

92% e njerëzve të paktën një herë në jetë kanë tentuar ta mbyllin frigoriferin ngadalë për të parë dritën e frigoriferit kur të ndalet.

Në mënyrë ironike, njerëzve që ju injorojnë sot, në të ardhmen do tu nevojitet ndihma juaj.

Muzika mund të ulë depresionin për 30 për qind./infoGLOBI/

Provo po ashtu

horoskopi

Ndjeheni të vetmuar , zbulo çfarë thotë horoskopi

Si po e përjetoni gjendjen tuaj shpirtërore, i vetëm apo në çift? Zbulo çfarë thonë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.