Ballina / RAJONI / Detajet që duhet të dini për vizën amerikane
ambasada

Detajet që duhet të dini për vizën amerikane

Ambasada amerikane në Tiranë jep informacion në lidhje me procesin e aplikimit për vizë.

Po mendoni të aplikoni për vizë gjatë 2018-s? Keni pyetje rreth procesit të vizave? Më pyesni! Jam Anna! Do të jem këtu çdo të enjte gjatë gjithë vitit dhe do të jem më se e lumtur t’u përgjigjem të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me vizat! #AskAnna #PyetAnën

Pyetjes së një qytetari se çfarë dokumentesh duhen për të përfituar një vizë punësimi për në amerikë, konsullja i është përgjigjur:

pergjigja nga konsulli

Provo po ashtu

admir lalic, mali zi, shqiperia, kosova, gjermania, polonia

Dy turiste të huaja zhduken në Alpet Shqiptare

Dita e 14 gushtit kan qenë kontakti i fundit me familjet e tyre Dy shtetase …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.