munster gjermani vrasjet

Detaje nga Gjermania ku u vranë tre persona

Tre persona kanë humbur jetën në qytetin Münster në Perëndim të Gjermanisë, pasi një makinë goditi turmën e njerëzve në tarracën e një restoranti.

Shoferi vrau vetën, njoftoi policia, duke mos dhënë detaje të tjera.

Ata nuk po kërkojnë të dyshuar tjerë derisa nuk është mohuar mundësia e një sulmi terrorist.

Spiegel raporton se në kohën e krimit, shumë policë ishin prezent në qendër tq Münster sepse ishte paralajmëruar një demonstratë e kurdëve.

Ata menjëherë shkuan në vendin e ngjarjes.

Demonstrata ishte paralajmëruar për në orën 15:30 dhe incidenti gjithashtu ndodhi në të njëjtën kohë.

Siqdoqoftë deri më tani nuk ka informacione të sakte nëse ka lidhje në mes të demonstratës dhe incidentit.

VIDEO

https://twitter.com/twitter/statuses/982666941411323905

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.