Ballina / Fashion/Beauty / Dëshironi që të dukeni më e re? Provojeni këtë masazh (Video)
bukuria juaj ndryshe

Dëshironi që të dukeni më e re? Provojeni këtë masazh (Video)

Duke përdorur teknikën japoneze Tanaka mund të ripërtrijmë fytyrën tuaj për 2 javë, por këtë teknikë duhet bërë çdo ditë dhe pa pauza.

Ky masazh stimulon gjëndrrat limfatike, që e përshpejton eliminimin e toksinave dhe lëngjeve eksesive nga fytyra juaj.

Për të parë vizualisht dhe hap pas hapi këtë proçes, ndjekeni videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.