fbpx
delawie
Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie

Delawie : Ky është një lajm i mirë

Ambasadori amerikan në Kosovë Greg Delawie pas votimit të demarkacionit është shprehur shumë i kënaqur.

“Ky është lajm i mrekullueshëm që Kuvendi ka bërë punën dhe gjënë e duhur. Dua t’i falënderoj të gjithë deputetët që votuan pro marrëveshjes”, tha Delawie.

Ai krejt në fund tha “Ky është lajm tepër i mirë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.