Ballina / KOSOVA / Delawie: Besoj se qeveria e Kosovës do të formohet pa ndihmën tonë
In Fabric

Delawie: Besoj se qeveria e Kosovës do të formohet pa ndihmën tonë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës besojnë se Qeveria e re e Kosovës do të formohet pa ndihmën e tyre. Kështu ka thënë ambasadori i Prishtinës Greg Delawie .

“Në media ka pasur shumë diskutime për këtë, ose vendet e Quintit, ose dikush i tretë, duhet të vendos kush të jetë në Qeveri, çka nuk është e vërtetë. Këtë duhet ta zgjedhin përfaqësuesit e Qeverisë. Këtë e  mbështes, ne besojmë në institucionet e Kosovës, besojmë se do ta respektojnë Kushtetutën, ligjin dhe procedurat dhe do të formohet Qeveria pa ndihmën tonë”, ka thënë Delawie

Check Also

Ramush Haradinaj, Kryeministër i Kosovës

Haradinaj ndan mbi 400 mijë euro për invalidët e luftës

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e mbajtur sot, ka ndarë mjetet për Shoqatën e Invalidëve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *