Dedushaj: Merr pozitën e shefit të Inteligjencës miku i shqiptarëve John Ratcliffe

Miku i jone Kongresisti nga Dallas Teksas, John Ratcliffe i nominuar nga Presidenti amerikan Donald Trump ne poziten e Drejtorit Nacional te Intelegjences se SHBA-ve, mori bekimin dhe u votua nga Senati Amerikan, ku nga kjo pozite do te menaxhoj me 17 agjenci te Intelegjences Amerikane.

Kush eshte John Ratcliffe ?

John Lee Ratcliffe i lindur me 20 tetor, 1965, eshte politikan e Avokat amerikan, i edukuar ne Dallas Teksas, i rrethuar me njerez te mire dhe punetore, gjithmone e dinte se ai duhet t’ia shperbleje vendit dhe shtetit i cili i kishte dhene aq shume atij.
Ne vitin 2004, Presidenti George W. Bush, nominoi z. Ratcliffe shef per Anti-Terrorisem dhe sigurise kombetare per Teksas, ndersa ne vitin 2007, sherbeu si Prokuror.
Ratcliffe, qe nga viti 2015, sherben si Kongresist Republikan ne Kongresin amerikan nga distrikti i 4 i shtetit te Teksasit.

Kongresisti Ratcliffe dhe shqiptaro – amerikanet

Z. Ratcliffe, eshte mik shume i afert i shqiptaro – amerikaneve qe nga vitet 90-ta, njihet per se afermi dhe ka miqesi shume te mire me z. Nazar Mehmeti, President i Rrjetit Global te Bizneseve te Diaspores Shqiptare, z. Ismet Smajli, sekretar gjeneral ka miqesi te ngushte edhe familare , z.Elmi Berisha President i Federates Vatra ne shba dhe personalitete tjera .
Kongresisti Ratcliffe, permes ketyre personaliteteve, qe nga vitet 90 – ta, eshte i njohur shume mire me ceshtjen shqiptare. Ne vitin 2016 ishte i ftuar musafir nderi ne Forumin Ekonomik te Diaspores Shqiptare qe u mbajt ne New York SHBA dhe prezenca e tij per dy dite radhazi ne kete Forum, nderoi punen e Rrjetit Global te Biznese te Diaspores Shqiptare dhe gjithe pjesemarresit, une kisha nderin
e madh ta takoja shume here ne New York , Washington dhe Dallas Teksas .
RRBDSH, i uron pune te mbar dhe shume suksese mikut te madh te shqiptareve z. Ratcliffe, ne poziten e Drejtorit Nacional te Intelegjences se SHBA – ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.