Daut Haradinaj rendit meritat e Qeverisë dhe Kuvendit që lamë pas

Daut Haradinaj i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka renditur disa nga arsyet se për çka do të mbahet në mend Qeveria dhe Kuvendi i deritashëm.

Ai, thotë se do të kujtohen me theks të veçantë që e pamundësuan ndarjen e Kosovës, krijimin e formimit të Ushtrisë së Kosovës, ligjin për Trepçën dhe çështje tjera kruciale.

Pas shpërbërjes së Kuvendit, ai ka falënderuar kolegët e tij të AAK-së dhe të gjithë deputetët e Parlamentit të Kosovës për kolegialitet të përsosur, pavarësisht dallimeve që kishin.

“Ky Kuvend dhe kjo Qeveri do të kujtohen me theks të veçantë që e pamundësuan ndarjen e Kosovës, formimin e Ushtrisë së Kosovës, ligjin për Trepçën dhe çështje tjera kruciale. Për një Kosovë 100%. Na priftë e mbara dhe suksese në të ardhmen”, ka shkruar ai në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.