Ballina / KOSOVA / Daka mediave: Ejani dhe ndjekni numërimin LIVE
Valdete Daka

Daka mediave: Ejani dhe ndjekni numërimin LIVE

Drejtues të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, kanë ftuar të gjitha mediat në vend që të ndjekin LIVE numrin e votave me kusht për disa komuna.

“I ftoj të gjitha mediat kur të bëhet numërimi me kusht i këtyre komunave ku rezultatet janë të ngushta të jenë prezent me qëllim që të jenë sa më transparent dhe i hapur ky numërim”, ka thënë Valdete Daka, kryetare e KQZ-së.

Këtë e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili ka thënë se në momentin që do të nis numërimi i votave me kusht do të ftohen mediat, me qëllim që gjithçka të jetë transparente.

Ndryshe, komunat në të cilat janë në garë të ngushtë janë Prishtina, Prizreni, Istogu si dhe Dragashi.

@Fluidi

Provo po ashtu

politizimi i bordeve

Politizimi i bordeve çon ndërmarrjet drejt falimentimit

Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike, po shihet si një prej faktorëve që po i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *