Covid-19 mbyll Qendrën për Regjistrim të Automjeteve

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se për shkak të paraqitjes së rasteve me koronavirus në Agjencisë e Regjistrimit Civil është marrë vendim që të mbyllen tre zyra.

“Për shkak të rrezikut nga përhapja e #COVID19, është marr vendim që Qendra për Regjistrimin e Automjeteve, Qendra për pajisje me Dokumente dhe Zyra për vulat Apostile me datën 2 dhe 3 Korrik 2020 të pezullojnë ofrimin e shërbime me palë, duke përjashtuar rastet mjekësore si për QRA ashtu edhe për QPD dhe tërheqjen e dokumenteve të gatshme”, thuhet në kumtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!