fbpx

Çokollatë mavi, ngjyra e flokëve në modë (FOTO)

Çokollatë mavi është një ngjyrë me bazë gështenjë çokollate, që pasurohet me nuancat e lejlasë së jargavanit.

Rezultati? Një ngjyrë dinamike, origjinale dhe shumë e lëvzishme, perfekte për një luk të ri për flokët këtë stilë.

E realizuar nëpërmjet një përzierje të veçantë bojërash, që kanë bazë natyrale, kjo ngjyrë me nuanca ka nisur të fitojë Instagramin, duke kandiduar si një nga më të postuarat e Vjeshtës 2016.

Na pëlqen si në versionin me hije dhe në atë gjithëpërfshirës, si një mënyrë e re për të menduar për refleket ngjyrë vjollcë. Shihni modelet e ndryshme për tu frymëzuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.